In de ochtend en avond is er een yoga-les van een uur en een kwartier.
De ochtend yoga-les is om 8.30 uur en – voor wie dat wil – is er om 8.00 uur de mogelijkheid om bij zonsopgang rustig wakker te worden met thee, koffie, yoghurt muesli en/of fruit.
Om 10.00 uur is er een uitgebreid gezamenlijk ontbijt en de mogelijkheid om je eigen lunchpakket te maken. Daarna heb je tijd voor jezelf…zwemmen of ontspannen bij het zwembad, wandelen in de omgeving of een lekkere siësta op een van de zonneterrassen of in de rust ruimtes binnen.

Rond 13.00 uur vertrekken we dagelijks voor een bijzondere excursie. Vervoer en entree wordt door ons geregeld. De diverse excursies zijn zeer de moeite waard; zie de reviews. Je wil deze zeker niet missen!
Vanuit de villa vervoert Ferdinand je naar de mooiste plekken op het eiland, waar je kunt genieten van wat Lanzarote allemaal te bieden heeft op het gebied van natuur, cultuur, architectuur, enz.
Je hebt zo de mogelijkheid om in de middag een aantal prachtige highlights te bezoeken, waaronder het vulkaangebied Timanfaya (Unesco werelderfgoed) waar we een unieke wandeling maken en gaan mediteren in het rustgevende lava-landschap.
Ook kan je gaan genieten van zon, zee en strand en flaneren aan de boulevard van Playa Blanca. Verbaas je over de unieke wijnranken op lavagrond in La Geria en de palmenvallei in Haria. De spectaculaire golven en ontspannen surf-sfeer in Famara zorgen zeker voor een vakantiegevoel, en een bezoek aan Lago Verde en El Golfo maakt dit helemaal af. Dankzij de vooruitziende blik van kunstenaar Cesar Manrique is Lanzarote bespaard gebleven van lelijke hoogbouw en massatoerisme. Op diverse plekken op het eiland zijn- in symbiose met de omgeving en respect voor het lavalandschap- architectonische hoogstandjes verricht. Kunstwerken die opgaan in de natuur en de bezoeker de oerkracht van de aarde en vulkanen laat zien en voelen. Een voorbeeld hiervan is de Mirador, een schitterend uitzichtpunt vanwaar je een fantastisch uitzicht heb over La Graciosa.
Rond 17.00 uur zijn we weer terug bij de villa en kan je je bijvoorbeeld opfrissen, zwemmen of je even terugtrekken en uitrusten. Het terrein van de villa is groot genoeg om ergens binnen of buiten een plekje te zoeken om wat te lezen of iets voor jezelf te doen.

Om 17.30 – 18.45 uur is de avond yoga-les, gevolgd door een uitgebreid vegetarisch/veganistisch diner rond 19.00 uur. De diners worden bereid door onze fantastische koks Natalia en haar man Juan uit Lanzarote en zijn gezond, gevarieerd en vooral lekker. Zij gebruiken voornamelijk biologische streekproducten. Mocht je speciale dieetwensen hebben i.v.m. allergie/ voedselintolerantie, geef het dan tijdig aan, zodat de koks hier rekening mee kunnen houden.
Water, thee en koffie zijn bij de maaltijden inbegrepen.
Alcoholische dranken zijn voor eigen rekening; wij schenken wijn (2 euro) en bier (1,50 euro).

 

Aankomst/Vertrek
Wij bieden gratis transfer van en naar het vliegveld aan op aankomst- en vertrekdatum. De vlucht duurt ruim vier uur. Er is 1 uur tijdsverschil (1 uur vroeger).