Skip to content

Prachtige villa met zwembad:

De Portugese villa waar we verblijven bevindt zich in een rustig gebied, op een heuvel van een groot landgoed ( 6000 m2 ) in het dorpje Alcantarilha.
Er is een prachtig uitzicht op olijfbomen en fruitbomen, in de verte zelfs de zee. Een oase van rust en ruimte met privacy. Tijdens de week staat de villa volledig tot onze beschikking en verblijven we er met maximaal 12 personen. De yoga doen we heerlijk buiten, rondom het royale zwembad (10x5m)

FOTO 4
FOTO 5

De gedeelde 2-persoons kamers zijn sfeervol en hebben veel privacy.
Iedere 2-persoonskamer heeft een eigen badkamer met sanitair van prima kwaliteit.
Er zijn 4 kamers met 2 losse 1-persoonsbedden en 1 kamer met een 2-persoonsbed. Bij je inschrijving kan je aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat. Er zijn uitsluitend 2-persoonskamers.
Er is voorzien in 2 handdoeken, 1 strandlaken p.p. en een set beddengoed. Tevens kan je gratis gebruik maken van de wasmachine, Wifi, yogamatjes en zonnebedden.
Mocht het een keer slechter weer zijn dan wordt de yoga binnen gegeven.
Rondom de villa is genoeg ruimte om in alle rust tot jezelf te komen.

FOTO 6b
FOTO 7a

In de middag heb je tijd voor jezelf rondom de villa of kan je de directe omgeving verkennen met de 2 door ons beschikbaar gestelde auto’s. Dit gaat in onderling overleg.
Mooie stranden en restaurantjes zijn binnen 10 minuten te bereiken, de gemiddelde dagtemperatuur in april is gemiddeld zo’n 20 graden.
Alcantarilha zelf is een klein rustig dorpje met een kerk, kroeg, eetcafé, kleine supermarkt en postkantoor op loopafstand.
Ook is er is een grote supermarkt (Aldi) dichtbij.